Mine priser

Coaching er en investering i at få adgang til nogle enkle og effektive redskaber, der kommer til at rykke dig længere og hurtigere, end du selv ville kunne. Hvis vi kunne alting selv, ville vi jo allerede stå på sejrsskamlen lige nu.


Jeg tilbyder telefon – eller Skypesessioner – eller en walk and talk i Aarhus

Det eneste du har brug for er ro, lysten til at skabe nye resultater og en time i din kalender. Jeg kan coache dig, uanset hvor i landet du er via telefon eller Skype – men du er også velkommen i Aarhus hos mig.


Pris for 60-minutters session

985 kr.

Prisen er inklusiv moms for private og ex moms for selvstændige eller dig, der får coaching betalt af din arbejdsplads. 

Afbud før en session skal ske senest 24 timer før sessionens start. Ellers betales fuld pris for sessionen

 

Resultater der holder

Man kan godt føle, at man rykker sig på en session. Jeg tror imidlertid ikke på quick fixes, men tror rigtig meget på at coaching skal give dig langtidsholdbare resultater. Ellers er det både spild af din tid, penge og energi. En enkelt time er godt til at få sat dig godt i gang – men du skal ud og prøve de nye handlinger af hjemme hos dig selv – og ude blandt venner og kollegaer. Derfor får du altid hjemmeopgaver med, der kan hjælpe dig med at få nye handlemønstre, der støtter dig.
Jeg arbejder nemlig med dig i en proces, og min erfaring er, at jeg minimum skal have tre sessioner med dig for at kunne rykke dig derhen, hvor du gerne vil være.

 

Sessioner der passer ind i din kalender

Hverdagene kan føles som en motorvej i myldretid.Præcis derfor tilbyder jeg både sessioner i dag- og aftentimer. Så får du coaching, der passer perfekt ind din kalender.