Om Ditte

Skriv dig op på min mailliste og modtag en lydfil, der får dig til at træne at tage ordet på møderne. Så kommer du i gang allerede i dag med at slippe dine stemme og ideer løs – så du deler mest muligt ud af dig.

* indicates required Du kan også lære at udtrykke dig frit, det ved jeg


Som barn og i min ungdom havde jeg store problemer med at udtrykke mig verbalt. Ordene kom ligesom forkert ud af min mund. Det forhindrede mig i at udtrykke mig, og jeg blev endnu mere nervøs. Blev blank. Og fik nærmest en ud-af-kroppen-oplevelse, hvor jeg så mig selv udefra. Det påvirkede også mit sociale liv. Jeg følte, mine ord var låst inde i et lille lydtæt rum, hvor nøglen var blevet væk. I dag hjælper jeg kunder med at finde nøglen til deres ord.

Min stemme var så lav, at folk ikke hørte mig. Min kropssprog så usikkert, at mine ord sagde ét og kroppen noget andet. Jeg købte mig til hjælp hos en stemmecoach og øvede og arbejdede meget med at tage ordet alligevel og lærte at gå gennem frygten i stedet for udenom. I dag elsker jeg at stå foran publikum på en scene og tale om emner, jeg mener gør en forskel. Når jeg som super introvert med taleproblemer kunne lære det, kan du også. Man kan lære at tage ordet og tage plads – ikke for at berøve andre, men for at give dem noget af dig. Som coach hjælper jeg primært introverte med at turde udtrykke klart og tydeligt, hvem de er, og hvad de vil.

Jeg ved på egen krop, hvor frustrerende det kan være at indeholde en masse dejlige ord og tanker, som andre ikke får øje på,  fordi du ikke rigtig tør vise, hvem du er.

Jeg hjælper andre med at skrue op for alle deres talenter, så de tør lukke andre ind og vise hele sig selv frem. Og være glad for at være den, man er.

 

Uddannelse
Jeg blev uddannet Lifecoach fra coachinghuset Mind Juice i april 2017. Det er en uddannelse, der både kombinerer teori og masser af praktiske Real Life øvelser, som jeg ser frem til at bruge sammen med dig – så du rykker dig derhen og åbner op for de muligheder, du drømmer om.
Før jeg blev coach har jeg arbejdet som skribent og tekstforfatter for virksomheder og har en cand.mag. i nordisk sprog og litteratur og en tillægsuddanelse fra Journalisthøjskolen.

 

Der er ikke noget her i livet, du skal. Men der kan være noget, du vil. Hvis vi er tilfredse med tingenes tilstand, behøver vi ikke skulle gøre noget. Det er fint nok. Men der kan være noget, du virkelig gerne VIL. Og det tigerspring fremad vil jeg gerne hjælpe dig med tage.